alle sea line producten 100% gecertificeerd natuurlijk

Sea Line producten zijn gecertificeerd door BDIH, ICADA en Eco-Control, de meest gerespecteerde certificerende instanties in de biologische en natuurlijke cosmetica sector. Deze keurmerken garanderen gezonde en 100% natuurlijke ingrediënten, ecologische verdraagbaarheid en het bevorderen van eerlijke handel. Synthetische geur-, kleur- en conserveerstoffen, genetische gemodificeerde organismen (GGO’s) en bestanddelen die afkomstig zijn van de petrochemie (zoals bijvoorbeeld paraffine en siliconen) zijn niet toegestaan.

Alle Sea Line producten voldoen aan deze strenge standaarden en worden jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke instelling. Daarnaast zijn de meeste Sea Line producten geregistreerd bij The Vegan Society.

De BDIH, ICADA & Eco-Control certificaten zijn een houvast voor iedereen die een weloverwogen keuze wil maken tussen huidverzorgingsproducten welke claimen natuurlijk te zijn en merken die het daadwerkelijk zijn.

 

      

Gegarandeerd vrij van

  • Paraffine, Synthetische kleur-, geur- & conserveerstoffen

paraffine

Conventionele huidverzorgingsmerken gebruiken bijna altijd paraffine. Wat veel mensen niet weten is dat paraffine (paraffinum liquidum) uit aardolie afkomstig is! Paraffine wordt gemaakt van afvalstoffen van de olie- en benzine industrie die zich als een gesloten vetlaag over de huid heen leggen.

Het spreekt voor zich dat stoffen zoals paraffine niets doen voor de gezondheid van de huid.

geef jouw huid de juiste voeding

Kies gecertificeerd natuurlijke huidverzorging. Je hebt dan de garantie dat er geen synthetische ingrediënten gebruikt worden. Met Sea Line Dead Sea Treatment wordt jouw huid gevoed met gecertificeerde biologische oliën, kruiden, planten en dode zeezout mineralen.