Gecertificeerd natuurlijk

alle sea line producten 100% gecertificeerd natuurlijk

Sea Line producten zijn gecertificeerd door BDIH, ICADA en Eco-Control, de meest gerespecteerde certificerende instanties in de biologische en natuurlijke cosmetica sector. Deze keurmerken garanderen dat in de formuleringen geen gebruik gemaakt wordt van synthetische grondstoffen, welke het milieu of onze gezondheid kunnen schaden. De BDIH, ICADA & Eco-Control certificaten zijn een houvast voor iedereen die een weloverwogen keuze wil maken tussen huidverzorgingsproducten welke claimen natuurlijk te zijn en merken die het daadwerkelijk zijn.

      

Gegarandeerd vrij van

  • Paraffine
  • Parabenen
  • Synthetische parfum
  • Kleurstoffen
  • Sulfaten

paraffine

Conventionele huidverzorgingsmerken gebruiken bijna altijd paraffine. Wat veel mensen niet weten is dat paraffine (paraffinum liquidum) uit aardolie afkomstig is! Paraffine wordt gemaakt van afvalstoffen van de olie- en benzine industrie die zich als een gesloten vetlaag over de huid heen leggen. Ze verstikken de huid, er kan geen zuurstof meer bij de huid komen en gifstoffen kunnen niet meer worden afgevoerd.

Het spreekt voor zich dat huidonvriendelijke stoffen zoals paraffine niets doet voor de gezondheid van de huid. Kijk dus goed naar de ingrediëntenlijst op het huidverzorgingsproduct om er zeker van te zijn dat er geen paraffine gebruikt wordt.

geef jouw huid de juiste voeding

Kies gecertificeerd natuurlijke huidverzorging. Je hebt dan de garantie dat er geen synthetische huidonvriendelijke ingrediënten gebruikt worden. Jouw huid wordt gevoed met gecertificeerde biologische oliën, kruiden, planten en dode zeezout mineralen.